VIDEOD Pallimurule tunginud fännid taltusid alles politsei hoiatuslaskude peale

Postimees Sport
Copy
Politseinikud tegid Portugali jalgpalliliigas kakluse peatamiseks hoiatuslaske.
Politseinikud tegid Portugali jalgpalliliigas kakluse peatamiseks hoiatuslaske. Foto: Ekraanipilt

Portugali jalgpalliliigas sai näha Metsiku Läänele omast draamat, kus algselt mängijate ja treenerite vahel tekkinud vaidlusesse sekkusid ka fännid. Lõpuks ei jäänud korrakaitsjatel muud üle, kui haarata kabuurist püstol, kokku tehti kümme hoiatuslasku ning lõpuks saadi staadionil kord majja.

Tugevuselt neljanda liiga kohtumises Olimpico do Montijo ja Vitoria Setubali vahel väravaid ei löödud ning kohtunik vilistas mängu pärast normaalaega lõppenuks. Pärast seda aga alles hakkas juhtuma, mõned mängijad läksid treeneritega tõuklema ning situatsioon tekitas ärevust ka tribüünidel.

Palliplatsil kõrval olnud pealtvaatajad trügisid väljakule ja liitusid rüselusega, kaks politseinikku proovisid olukorda lahendada, kuid paljastest kätest polnud seekord abi. Alles kolmas korrakaitsja lõi taas korra majja, kuid seda püstolilaskudega.

Hilisemas teates ütles kohalik politsei, et jalgpallimängul olnud inimeste vahel tekkis minut kaklust, selles osalesid ka mõlema meeskonna poolehoidjad. «Politseinikud tegutsesid koheselt, et agressioon peatada. Kolm politseinikku tegid hoiatuslaske õhku, keegi ei saanud selle tagajärjel kannatada,» seisis teates.

Setubali treener Paulo Martins oli aga teisel arvamusel ning tunnistas, et pole oma elus midagi nii julma näinud. «Olen näinud lugematuid kordi, kus mängijad teineteist ründavad, kuid pole varem näinud midagi sellist. Veel hullem kaklusest oli, et politsei kasutas tulirelva ja tegi kümme lasku,» ahastas Martins.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles