Inglismaa jalgpallikoondise tüüri juurest lahkunud Capello kolib Venemaale?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello
Fabio Capello Foto: SCANPIX

Inglimaa jalgpallikoondise endine peatreener Fabio Capello  sõitis Moskvasse läbirääkimistele Mahhatskala Anži jalgpalliklubiga, teatab Sport-Express viidates Itaalia ajakirjandusele

Itaalia väljaande Gazzetta Dello Sporti andmeil pidada Capello kandidatuuri üle Anži uue peatreenerina arutlema just Venemaa Press.

Sport-Expressi teatel lendas Capello Venemaale eile. Eile anti teada ka sellest, et erru on saadetud Anži peadirektor Alan Sozijev, ühtlasi pidavat sama saatus ootama ka meeskonna peatreenerit Juri Krasnozani. Tema saab tõenäoliselt hundipassi esmaspäevasel klubi juhtkonna koosolekul. Krasnožani lahkumise põhjuseks saab tõenäoliselt konflikt meeskonna tippmängijatega (Samuel Eto’o , Roberto Carlos, Mubarak Bussufa).

Mahhatškala Anži omanik on mullu jaanuarist saadik Vene ärimees Suleiman Kerimov, kes superklubi ülesehitamiseks ei ole raha eriti säästnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles