Ela kaasa Eesti võistkonnale ⟩ Jätkuvad Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO meistrivõistluste alagrupimängud

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO meistrivõistluse a-alagrupis mängib Eesti võistkond SC e-Sports. Nende mängudele saab täna elada kaasa ülekande vahendusel algusega kell 18:00. Mänge kommenteerivad Comedy Estonia koomikud Karl-Alari Varma ja Steven Tiirik.

SC e-Sports jäi alagruppide loosiga rahule, kuid mängivad kindla plaaniga edasi saada. «Tulime siia turniirile mõttega ennast kehtestada tugevamate võistkondade seas, nagu Nemiga, SKADE ja Bluejays,» kommenteerib SC e-Sportsi kõneisik. «Alagrupimängudest jõuame kindlasti edasi, sest poisid on kõvasti vaeva näinud ning hoiavad Eesti lippu kõrgel!»

Foto: e-sport Media Group

Teise Eesti võistkonnana võtab CEE Championsi põhiturniirist osa Levadia e-Lions, kes pääses oma alagrupist edasi teisena. Kõikidele Eesti võistkondade mängudele on võimalik kaasa elada nii Postimehe kui Twitch.tv vahendusel.

CEE Champions on Kesk- ja Ida-Euroopa olulisim CS:GO turniir, mille auhinnafond on 20 000 dollarit. Turniiri kohamängud algavad 24. oktoobril, turniiri finaal toimub 31. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles