VIDEO ⟩ Klopp jättis intervjuu pooleli: ma pole idioot, kellelt võite sellist asja küsida

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Dppi/Oscar Barroso/Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp jättis pärast Meistrite liiga võitu Madridi Atletico üle ühe intervjuu pooleli, sest tundis, et teda koheldakse nagu idiooti.

Liverpool alistas eile võõrsil 3:2 Madridi Atletico. Matši järel andis Klopp televisioonile intervjuu, kuid see sai kiiresti läbi. Nimelt väitis ajakirjanik, et Klopp läks endast välja, sest Atletico peatreener Diego Simeone keeldus tal kätt surumast.

«Miks ma oleks pidanud selle peale vihastama? Ma ei ole mingisugune idioot, kellelt võite sellist asja küsida. Ma ei olnud üldsegi vihane,» lajatas Klopp. «Saan aru, et teil on vaja intriigi otsida, kuid mina olin valmis tema kätt suruma. Tema oli see, kes ei tahtnud seda teha.»

Kloppi sõnul ei häirinud Simeone'i käitumine teda, sest ta suutis argentiinlasega samastuda. «Ma mõistan teda. Ta oli emotsionaalne, mina olin emotsionaalne. Kuid teie ei ole hea inimene, sest tahate siit mingit lugu välja imeda. Ütlesite, et olin vihane. Millal? Nüüd olen jah vihane, aga seda teie küsimuse pärast,» lausus Klopp ja kõndis mikrofoni eest minema.

Simeone selgitas, et tegelikult ei meeldigi talle pärast kohtumist vastaste treenriga kätelda. «Tavaliselt ma ei teegi seda. Mulle ei meeldi see, sest see pole tervislik. Alati on keegi, kes pole mänguga rahul. Te elate kultuuriruumis, mida mina ei jaga,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles