Breen kommenteeris Loebi võimalikku liitumist M-Spordiga

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Craig Breen sõlmis M-Spordiga kaheaastase lepingu. 
Craig Breen sõlmis M-Spordiga kaheaastase lepingu. Foto: M-Sport

Järgmisest aastast M-Spordis sõitev Craig Breen tervitaks hea meelega üheksakordset maailmameistrit Sebastien Loebi enda uue meeskonnakaaslasena.

Teisipäeval M-Spordi järgmise põlvkonna Puma Rally1-autot testinud Loeb pole meeskonnaga küll ametlikult kokkuleppele jõudnud, kuid viimaste uudiste valguses on põhjust arvata, et see võib olla vaid aja küsimus.

DirtFishiga rääkinud Breen ei avaldanud, kas Loebist saab tema uus tiimikaaslane, ent selle vastu tal midagi ei oleks. «See on alati kasulik, kui su meeskonnas on nii kogenud sõitja. Ma ei tea, mis plaanid täpsemalt on, kuid kui Adrien Fourmaux ja Gus Greensmith jätkavad, oleksin mina meie kõige kogenum piloot. Ja ma ei ole just kõige rohkem sõita saanud,» rääkis Breen.

«Sellest vaatevinklist poleks Loebi liitumine just paha asi. Mulle meeldiks, kui minu kõrval oleks minust kogenum sõitja, sellest oleks meeskonnale ainult kasu. Raha eest kogemusi ei saa. Sellest oleks suur abi,» lausus Breen, kes on Loebiga meeskonda jaganud nii Citroënis kui ka Hyundais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles