Poola hiid uues eurosarjas tartlastele ei halastanud (1)

Christopher Krutto
Copy
Tartu Ülikooli korvpallurid.
Tartu Ülikooli korvpallurid. Foto: Margus Ansu

Valmieras jätkunud Põhja-Euroopa liiga turniiri teises mängus tunnistas Tartu Ülikool Maks & Moorits Poola liiga liidri Włocławeki Anwili 81:63 paremust.

Päev varem võõrustajate meeskonna Valmiera GLASS VIA 86:69 alistanud Anwil juhtis alates neljandast minutist pidevalt. Tartlased jaksasid vastupanu osutada poolajani, pärast puhkeaega kaotusseis minut-minutilt suurenes. Viimasel veerandil sekkusid hästi mängu Patrik Saal ja Patrik Peemot.

Tartu parimaks kerkis Edumnds Elksnis, kes viskas 18 punkti ja korjas viis lauapalli. Kavell Bigby-Williams viskas Anwili eest 23 punkti ja võttis 11 lauapalli.

Tartu meeskonnast puudusid jalavigastust ravivad Adomas Drungilas ja Robin Kivi.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa peatreeneri Toomas Kandimaa hinnangul läks uue liiga avaetapp korda: «Korraldusliku poole pealt sujusid asjad hästi ja mängud täidavad oma eesmärgi, et saada siit eri võistkondade vastu kogemusi. Kahju, et ei saanud täiskoosseisus mängida, siis oleks tänases mängus olnud ehk pilt teine. Esimesel poolajal hoidsime hästi Anwilil järel, aga kolmandal veerandajal tuli vahe sisse ja seda enam tagasi ei õnnestunud mängida. Kõik, kes täna väljakul käisid, võitlesid tublisti ja meestele mul midagi ette heita pole. Jaotasime mänguaega ühtlasemalt, sest meil on viie päeva jooksul kolm mängu ja peame ka laupäeval Ogre vastu värsked olema.»

Pärast ENBL liiga esimest etappi on Emajõelinna meeskonnal võit ja kaotus. Liiga teine etapp peetakse detsembri alguses Tartus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles