Grigori Minaškin tuli judo MK etapil teiseks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grigori Minaškin (valges).
Grigori Minaškin (valges). Foto: Laura Oks

Austrias Oberwartis peetud meeste Judo MK etapi teisel päeval alistas kaalukategoorias -100kg maadlev Grigori Minaškin teel finaali kõik vastased.

Finaalis tegi Minaškin mitu heitekatset kuid jäi neljanda minuti lõpus kogenud Saksa judomaadleja Dimitri Petersi kinnihoidmisesse ja kaotas.

Grigori alistas teel finaali egiptlase Hadfi, ameeriklase Vashkulat-i, veerandfinaalis kogenud belglane Van der Geesti ja poolfinaalis Venemaa judomaadleja Kostoev-i.

See oli Minaškinile esimene Londoni olümpia kvalifikatsioonipunkte toonud judoturniir pärast eelmise aasta sügisel toimunud kaalukategooria vahetust.

Lisaks Grigorile maadles täna ka Martin Padar, kes kaalukategoorias +100kg saavutas kahe võidu ja kahe kaotusega 7. koha.

Minaskin ja teised Eesti judokoondise liikmed teevad oma järgmise etteaste juba tulebal nädalavahetusel Saksamaal, Düsseldorfis toimuval Judo Grand Prix turniiril.


.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles