Eestlanna tõusis üheks maailma enimteenivaks discgolfariks (4)

Postimees Sport
Copy
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Discgolfar Kristin Tattar sõlmis Latitude 64-ga nelja-aastase koostöölepingu, mis toob eestlannale sisse 500 000 dollarit.

Värske sponsorlepinguga tõuseb Tattar üheks paremini tasustatud discgolfariks maailmas. «Ja seda igati õigustatult,» sõnas Latitude 64 tegevjuht David Berglund. «Oleme kogu meeskonnaga koostöö osas põnevil.»

Tattar alustas kettagolfi mängimist 2014. aastal. Aasta hiljem oli ta juba Eesti parim mängija, 2019. aastal võitis ta USAs esimese suurturniiri. «Ta on maailmaklassi sportlane. Ta on kirglik, pühendunud ja suurepärase iseloomuga. Ta on meiega olnud alates 2017. aastast ning oleme vaimustuses, et saame seda teekonda jätkata,» lausus Berglund.

Värske sponsorleping tähendab, et Tattarit näeb 2022. aastal mängimas veelgi rohkematel suurturniiridel. Kindlasti osaleb ta veebruaris Las Vegases toimuvalt DGPT hooaja avavõistlusel.

«Olen valmis USAs tuuritama, sest just seal toimuvat kõik suuremad turniirid. Kui Latitude 64 andis mulle võimaluse pühenduda veelgi rohkem discgolfile, polnud küsimustki, kuidas käitun. Olen õnnelik ja tänulik, et saan discgolfi mängida elukutselisena. See tähendab minu jaoks kõike,» ütles Tattar.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles