BLOGI JA GALERII ⟩ End suurest kaotusseisust välja võidelnud Kontaveit võitis Moskva turniiri finaali (7)

Postimees Sport
Copy

Hiilgavas hoos olev Anett Kontaveit võitis Moskva tenniseturniiri finaalis venelanna Jekaterina Aleksandrova (WTA 37.) 4:6, 6:4, 7:5. Postimees vahendas mängu otseblogis. 

Enne mängu

Eesti esireketi mängib tänavu juba viiendat korda WTA-turniiri finaalis, millest kaks viimast on õnnestunud ka võita. Alustuseks triumfeeris Kontaveit 28. augustil Clevelandis ning neli nädalat hiljem Ostravas.

Moskvas alistas ta poolfinaalis tunni ja 14 minutiga tšehhitari Marketa Vondroušova (WTA 35.) 6:3, 6:4. Aleksandrova sai oluliselt lihtsama tööpäeva, sest Maria Sakkari andis juba 22-minutilise mängu järel talle loobumisvõidu. 

Kremli karika peale mängivad tennisistid on varasemalt kohtunud vaid korra. Mullu Ostravas peetud lahingus teenis Kontaveit väga raske 4:6, 6:2, 7:6 võidu.

«Mängisime Ostravas, tal oli isegi matšpall või mitu. See oli raske mäng. Kõva väljak sobib tema mängule. Ootan ka nüüd keerulist kohtumist, ent tunnen end hästi ja pean keskenduma enda tugevustele,» märkis Kontaveit pärast edukat poolfinaali. 

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles