JÄRELVAADATAV ⟩ Üleplatsimeheks kerkinud Kotsar vedas Hamburgi neljanda järjestikuse võiduni

Postimees Sport
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: Jürgen Kessler via www.imago-images.de

Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towers alistas Saksamaa korvpalli kõrgliigas kuuendas voorus Heidelbergi 81:75. Meie mees viskas üleplatsimehena 21 punkti.

Saksamaa kõrgliiga mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN

Hamburg alustas kohtumist hästi, võites avaveerandi 24:20 ning poolaja 36:31. Kolmandal veerandajal õnnestus mullu esiliigas triumfeerinud Heidelbergil aga järele võtta ning viimast vaatust alustati 54:54 viigiseisul.

Kui kolm minutit enne mängu lõppu vaatas tabloolt vastu Hamburgi 75:65 eduseis, näis asi olevat juba otsustatud, kuid Towersi mehed suutsid asja veel põnevaks ajada, kui järjest rünnakul eksisid.

Nõnda jõudis Heidelberg 40 sekundit enne lõppu veel kahe punkti peale (75:77), kuid siis otsustas Hamburg rünnakul mängida läbi Kotsari, kes palli veaga ka korvi toimetas. Eestlane tabas sealjuures ka vabaviske, manades tabloole seisuks 80:75. Järgmisel rünnakul Heidelberg enam ei tabanud ning kohtumise lõppseisu 81:75 vormistas vabaviskejoonel Robin Christen.

Hamburgi resultatiivseim oli täna Kotsar, kes viskas oma tänavuse hooaja parimad 21 punkti. Lisaks kirjutati eestlase arvele 8 lauapalli, 2 korvisöötu ja 2 vaheltlõiget. Kotsari Bundesliga punktirekord pärineb eelmisest hooajast ja on 26 sanga.

Kahekohalise punktisummani jõudsid Hamburgi leeris veel Caleb Homesley (12), Jaylon Brown (11) ja Justus Hollatz (10), Heidelbergi resultatiivseim oli Kelvin Martin 18 punktiga.

Võiduga tõusis Hamburg Bundesligas teisele kohale, neil on kirjas neli võitu ja kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles