Karistuspingis istunud Rooba teenis KHLis viienda järjestikulise võidu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robert Rooba.
Robert Rooba. Foto: Sander Ilvest

Eesti jäähokikoondislane Robert Rooba teenis oma koduklubiga Tšerepovetsi Severstaliga KHLis viienda järjestikulise võidu. Viimati alistati võõrsil 3:2 Ufa Salavat Julajev.

Täna läksid Ufas nõnda vastamisi kaks väga heas hoos meeskonda. Nii Ufa kui ka Tšerpovets olid neljas viimases kohtumises väljakult alati võiduga lahkunud. Sestap võis oodata tasavägist lahingut ning nõnda ka läks.

Pärast väravateta avapoolaega said mõlemad meeskonnad end hästi rünnakul käima. Esmalt läks teise kolmandiku alguses Ufa Aleksander Kadeikini ja Sakari Mannineni tabamustest 2:0 juhtima, ent eduseis ei püsinud kaua. Kolmandiku viimastel minutitel viskasid tabloole 2:2 viiginumbrid Kirill Pilipenko ja Daniil Vovtšenko.

Otsustaval perioodil oli selgelt agressiivsem Ufa, aga tabamuseni jõudsid hoopis külalised. Kokku ainult kolm pealeviset teinud Tšerpovetsi võiduvärava eest hoolitses Nikita Guslistov.

Kui Roobal ei õnnestunud täna skoorida ega ka väravasöötu jagada, siis statistikasse jäi läks eestlase nimi ikkagi kirja. Nimelt oli see esimese korraga, kui Rooba KHLis karistuspingil istus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles