Kalev/Cramo lasi käest võimaluse tõusta alagrupi liidriks

Ville Arike
, reporter
Copy
Hetk mängust Kalev/Cramo - Oostende. Pikali on JeQuan Lewis, kelle viimase sekundi vise normaalajal ei tabanud.
Hetk mängust Kalev/Cramo - Oostende. Pikali on JeQuan Lewis, kelle viimase sekundi vise normaalajal ei tabanud. Foto: Mihkel Maripuu

BC Kalev/Cramo meeskond sai korvpalli Meistrite liigas eile valusa lisaajakaotuse Oostende Filoult. Kui mäng suudetuks võita vähemalt kuue punktiga, tõusnuks Kalev oma alagrupi liidriks!

Et F-grupi näol on tegemist ülimalt tasavägise seltskonnaga, on kinnitanud ka kõik ülejäänud mängud. Bursa Tofas alistas võõrsil Strasbourgi 76:74, neil mõlemal on nüüd kaks võitu. Järgnevad Kalev ja Filou ühe võiduga.

Alagrupi senisest kuuest mängust kolm on lõppenud ühe poole kahepunktilise ülekaaluga (eile ka Kalev - Filou 85:87, avavoorus Strasbourg - Kalev 75:73) ning ka ülejäänud kohtumistes pole kahekohalist vahet tulnud. Kalev oli võõrsil 81:77 üle Tofasest, Tofas ja Strasbourg aga Filoust vastavalt 9 ja 6 punktiga.

Kui Kalev eile võitnuks, jagaks ta seega Strasbourgi ja Tofasega esikohta. Vähemalt kuuepunktiline võit tõstnuks korvide vahet arvesse võttes Eesti meisterklubi suisa esimeseks.

Valusale kaotusele vaatamata pole katki veel midagi, sest teine ring seisab ees, seal on Kalevil juba kaks kodumängu ning võidelda tuleb lõpuni. 10. novembril minnakse Filoule külla Oostendesse, seejärel aga võõrustatakse Strasbourgi 7. ning Tofast 21. detsembril. 16 parema hulka pääseb otse alagrupi võitja, teise-kolmanda koha saajad mängivad täiendava play-in-ringi.

Kaspar Treieri koduklubi Sassari võõrustab täna hilisõhtul Ukraina meistrit Kamianske Prometeid, mõlemal meeskonnal on A-alagrupis võiduarve veel avamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles