BLOGI ⟩ Suurepärases vormis Kontaveit jõudis Rumeenias veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Anatoliy Medved

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 14.) jahitis Rumeenias seitsmendat järjestikust võitu WTA-turniiridel. Transilvaania Openi teises ringis läks ta vastamisi Belgia teise reketi Alison Van Uytvanckiga (WTA 61.). Kontaveit mängis kindlalt belglanna üle ning tema võidunumbriteks olid 6:3, 6:4.

Enne mängu:

Kontaveit on endiselt hiilgavas hoos ning seda tõestas ka Transilvaania Openi avaring, kui eestlanna alistas kindlalt 6:3, 7:5 serblanna Aleksandra Krunici (WTA 140.).

Van Uytvanck on samuti tõusuteel, sest oktoobri alguses võitis ta Kasahstanis toimunud WTA 250 turniiri. 27-aastasele belglannale oli see karjääri viiendaks WTA-turniiri esikohaks. Rumeenias oli belglanna avaringis 6:4, 6:4 parem Montenegro tennisistist Danka Kovinicist (WTA 76.).

Varem on valgepallurid omavahel küll kolm korda kohtunud ning kaaluvihid on 2–1 belglanna kasuks, kuid need duellid jäävad juba kolme ja enama aasta taha. Kuidas iseloomustab Kontaveit vastase mängu aga nüüd?

«Talle sobib siseväljaku kiire kate küllaltki hästi, kuna tal on lamedad löögid ja servib korralikult. Kindlasti on ta raske vastane, aga ma pole selle mängu peale veel väga mõelnud. Praegu üks alles lõppes ja üritan võimalikult palju füsioterapeutide juures käia, et end homseks võimalikult hästi tunda,» kostis eestlanna eile, pärast avaringi heitlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles