Selgusid võistlustantsu Eesti meistrid standardtantsudes ja Ladina-Ameerika tantsudes

Postimees Sport
Copy
Stefan Velberg ja Tatjana Kurilova.
Stefan Velberg ja Tatjana Kurilova. Foto: Fotosioon Fotostuudio

Saku spordihallis astus nädalavahetusel võistlustulle 146 tantsijat, et selgitada meistrid nii standard- kui Ladina-Ameerika tantsudes. Täiskasvanute vanuseklassis viisid standardtantsude eest kuldmedalid koju Daniil Antonik ja Ave Liina Tennokese. Stefan Velberg ja Tatjana Kurilova astusid kõrgeimale poodiumikohale Ladina-Ameerika tantsudes.

Pühapäeval, 31. oktoobril terve päeva kestnud voorudes ja finaalides jagati lisaks täiskasvanute vanuserühmale välja medalikomplektid seeniorite, noorte, juuniorite ja laste vanuserühmades.

Standardtantsudes võtsid esimese poodiumikoha Daniil Antonik ja Ave-Liina Tennokese tantsuklubist Laguun, teise Daniil Botškarjov ja Alisa Dupik tantsuklubist Esperanza ning kolmanda tantsupaar Stefan Velberg ja Tatjana Kurilova klubist Danceline.

Keevalistes ladina tantsudes pälvisid kõrgeima koha Stefan Velberg ja Tatjana Kurilova, poodiumi teisel astmel seisid Antti Roodi ja Kadi Katariina Kink klubist Esperanza ning kolmandal Daniil Antonik ja Ave Liina Tennokese.

Noored 2 klassi ladinas said Mark Richard Jürna ja Anita Luik esikoha Patrik Roostfeldti ja Liis Rehemaa ees, mõlemad paarid treenivad klubis Laguun.

Konkurentsitihedas noored 1 klassi standardtantsudes võidutsesid kõigis viies esikoha saavutanud Marco Kindsigo ja Lisette Marjapuu tantsuklubist Maarja, ladinas Marlon Hellaste ja Maria Helena Raaga Danceland/Elite klubidest.

Juunior 2 klassis tantsisid end standardtantsudes esikohale Jakob Aus ja Helena Jakobi klubist Twist. LA arvestuses pälvisid esikoha Aleksander Tuudor Kappet ja Elenor Kurisoo, kelle kõiki tantse hinnati maksimumpunktide vääriliselt.

Juunior 1 klassis said nii standardi kui ladina tantsude kuldsed medalid kaela Tobias Aas ja Ramona Claudia Kappet, kes ladinas noppisid esikohad kõikides tantsudes.

Seeniorklassides esines võidukalt Vitali Retšnoi ja Kersti Retšnaja, paar on nüüd kaheksakordne Eesti meistritiitli kandja.

Tantsupaarid võistlesid kokku üheteistkümnes vanuseklassis nii standard- kui ka Ladina-Ameerika tantsudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles