VIDEO ⟩ Argentinas tulistati jalgpallimängu ajal treenerit

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jalgpallitreener Mauricio Romero sai kuulitabamuse õlga.
Jalgpallitreener Mauricio Romero sai kuulitabamuse õlga. Foto: twitter

Argentina kolmanda liiga jalgpallikohtumise ajal tekkis kohalike pättide seas tüli, mille klaarimiseks võeti käiku tulirelvad. Järgnes kaos, mille käigus tulistati külalismeeskonna Ferro de General Pico treenerit õlga.

Hirmuäratav intsident juhtus veidi enam kui kümme minutit enne mängu lõppu. Staadionilt väljaspool alguse saanud tüli kohalike vahel, keda seostatakse kodumeeskonna Huracani fännidega, jõudis ühel hetkel vutiplatsile. Videopildist on näha, kuidas kohtunik peatas mängu ning mõni hetk hiljem sai Ferro treener Mauricio Romero kuulitabamuse, langedes staadionimurule.

Nii mängijad kui ka kohtunikud jooksid seejärel väljakult minema, et püssikuulide eest varju otsida. Samamoodi käitusid inimesed tribüünidel.

Kuulitabamuse saanud treener viidi sündmuskohalt haiglasse ning tema elu ei ole ohus. «Romerol läheb hästi, tema elu ei ole ohus. Staadionilt lahkudes viidi ta kohalikku haiglasse, kus ta andis politseile ka ütlusi,» kirjutas Ferro jalgpalliklubi Twitterisse.

Tulistamise järel teatas Huracani jalgpalliklubi president Rafael Giardini, et paneb ameti maha. «Tunnen häbi. Meil ei ole klubisiseseid probleeme. Kuid mul pole jõudu ega osksusi sellise asjaga tegeleda. Pean mõtlema oma abikaasale, lastele ja lastelastele,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles