VIDEO ⟩ Ronaldo päästis kolmandat korda järjest Unitedi, meeskond aga saab endiselt kriitikat

Toimetas Ville Arike
Copy
Sellest Cristiano Ronaldo löögist sünnib viigivärav.
Sellest Cristiano Ronaldo löögist sünnib viigivärav. Foto: Nigel Keene via www.imago-images.de/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna fännidel kulus eile õhtul taas tuhandeid närvirakke, nagu ka peatreener Ole Gunnar Solskjæril, kuid Portugali äss Cristiano Ronaldo päästis nad lõpuks suurematest piinadest. 

United oli Meistrite liiga mängus Bergamos sealse Atalanta vastu taga 1:2 ja normaalaeg tiksus täis. Siis aga sooritas Ronaldo väljastpoolt trahvikasti löögi, millest räägitakse vähemalt järgmise mänguni ja ehk kauemgi.

Ronaldo on nelja mänguga löönud viis väravat, lisaks eilsele punkti toonud tabamusele ka kaks hilist võiduväravat. See on isegi Ronaldo standardite kohta kõva sõna.

Meenutame: United alustas alagrupiturniiri 1:2 kaotusega Bernis sealsele Young Boysile. Seejärel alistati Villarreal 2:1 Ronaldo 5. üleminuti (!) väravast. Ning kaks nädalat tagasi saadi Atalantast kodus jagu 3:2, võiduvärava lõi Ronaldo seekord 81. minutil.

Unitedi kaitse käriseb jätkuvalt. Kui meeskond eile kaotanuks, langenuks ta Atalanta ja Villarreli järele kolmandaks. Surve peatreener Ole Gunnar Solskjæri õlgadelt pole kuhugi kadunud. Laupäeval ootab Inglismaa liigas ees mäng linnarivaali Cityga.

«Oli raske mäng, kuid uskusime endasse lõpuni. Aitasin meeskonnal punkti kätte saada ja olen õnnelik! Me ei anna kunagi alla, saime hea tulemuse kätte,» ütles Ronaldo.

Solskjær nentis, et igaühel on oma roll ja vastutus. «Ta on liider, ta suudab tekitada niisuguseid hetki. Cristiano on uskumatu, ta muutub meie jaoks üha paremaks ja paremaks. Kui keegi tahab viimasel minutil niisugust olukorda – keerulist olukorda – enda peale võtta, on see tema. Tema tehnika seda lööki sooritades oli imetlusväärne,» kiitis Solskjær.

Unitedi endine kaitsja Rio Ferdinand tunnustas BT Spordile antud kommentaaris Ronaldot, kuid tegi maatasa kaitsetöö.

«Kui Manchester City vastu mängitakse samamoodi nagu nüüd teisel poolajal, lasevad nad jälle sisse kolm, neli, viis väravat. Intensiivsust polnud. Sa vaatad mängu ja küsid, millise formatsiooniga nad mängivad? Ronaldo päästis nad. United oli õnnega koos, et Atalanta rohkem ei skoorinud ning suur mängija oma töö ära tegi,» rääkis Ferdinand.

F-alagrupis on Unitedil ja Villarrealil 7 punkti, Atalantal 5 ja Young Boysil 3. 23. novembril mängib United võõrsil Villarrealiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles