Mis toimub? Kristian Kullamäe on Burgose nimekirjast eemaldatud

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti koondise korvpallur Kristian Kullamäe.
Eesti koondise korvpallur Kristian Kullamäe. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise tagamängija Kristian Kullamäe on Hispaania liiga ACB kodulehel kirjas kui klubist Burgose San Pablo lahkunud mängija. Samas pole klubi vastavat teadet edastanud. Mis toimub?

San Pablo kodulehel pole meeskonna tänavuse hooaja koosseisu üldse olemas. Meistrite liiga kodulehel on Kullamäe endiselt meeskonna koosseisus. Mängumehe endaga ei õnnestunud Postimehel täna hommikul ühendust saada.

Kullamäe tegi 19. septembril Madridi Reali vastu edukalt Hispaania kõrgliigadebüüdi (8 p, 4 lp, 4 rs) ja sai seejärel osaleda  veel kahes mängus, ent käis viimati väljakul 25. septembril ja pole viimastel nädalatel mahtunud enam isegi 12-mängijalisse koosseisu. Põhjus on lihtne: võistkonnaga taasliitus kogenud tagamees Alex Renfroe.

Neil päevil viibib Hispaanias Eesti koondise peatreener Jukka Toijala, kes ütles Postimehele, et temal samuti pole rohkem infot. «Olen praegu Madridis ja hakkan liikuma Burgosesse. Lähen homme hommikul meeskonna trenni vaatama, saan suhelda Kullamäe ja klubi esindajatega,» lausus Toijala.

Ühe võimalusena võis San Pablo Kullamäe ACB liiga nimekirjast välja arvata põhjusel, et valmistub teda mõnda teise klubisse laenule andma. Eelmise aasta suvel sõlmis Kullamäe San Pabloga kolmeaastase lepingu ning anti esimeseks hooajaks laenule aste madalamale, Palma meeskonda. Seal kerkis noor eestlasest korvpallur tiimi liidriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles