BLOGI Kiirelt kahe väravaga taha jäänud Flora võitles välja viigi

Christopher Krutto
Copy

Jalgpalli valitsev Eesti meister Tallinna Flora tegi Konverentsiliigas 2:2 viigi Famagusta Anorthosisega.

Mängu avavärav sündis 28. minutil, kui ääreründaja Dimit­ris Christofi pääses Flora kaitseliini taha jooksu ja viis külalised kena tõstega üle Flora puurivahi Matvei Igoneni juhtima. Juba viis minutit hiljem kahekordistas Anorthosise eduseisu Denis Popović, kes realiseeris tipuründaja Nika Katšarava täpse söödu.

Teisel poolajal sai Flora oma mänguvankri liikuma ja 55. minutil tegi skoori ei keegi muu kui Rauno Sappinen. Kolm minutit hiljem mängis ta hea läbisööduga üks ühele olukorda Markus Poomi, kelle löök tõrjuti. Tagasipõrkunud pallile reageeris kõige kiiremini Sergei Zenjov, kes seisu viigistas. Mängu lõpus oli Floral küll veel mitmeid häid võimalusi, aga võrku enam ei sahistatud.

Enne mängu:

Mängueelsel pressikonverentsil kinnitas Henn, et tal on mängijatevalik väga suur ning kõige lihtsam ülesanne pole n-ö nuppe väljakule asetada. Kuigi mängijaid on palju, siis kõik pole veel täielikult valmis 90 minutit väljakul pingutama. See ongi peamine aspekt, millega arvestatakse.

Küll aga on Flora minemas homme väljakule võidumõtetega. Hetkel hoitakse B-alagrupis ühe punktiga kolmandat kohta, ent võidu korral oleksid elus veel ka edasipääsu lootused. Henn liiga kaugele siiski ei mõtle ning hetkel vaadatakse üks mäng korraga. Mis puudutab aga homset, siis koduväljakul soovitakse ikkagi kolme punkti tabelisse.

«Valmistume väga tugevaks mänguks. Tervelt meeskonnalt on vaja täielikku pingutust, sest oleme näinud, et sellel tasemel karistatakse kergemad uinumised ja lohakused ära,» lausus Henn ning lisas, et võimalusel minnakse riski peale välja. «Flora pigem võtab riske, aga peame nägema, kuidas on antud hetkel jõuvahekorrad ja kas meil on jõudu võiduks või pigem peame viigiga rahul olema. Kui on võrdsete heitlus, siis ikkagi mõtleme võidule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles