Neymar pühendas värava lennuõnnetuses hukkunud kantristaarile

Christopher Krutto
Copy
Neymar pühendas värava lennuõnnetuses hukkunud 26-aastasele kantristaarile Marilia Mendoncale.
Neymar pühendas värava lennuõnnetuses hukkunud 26-aastasele kantristaarile Marilia Mendoncale. Foto: PHILIPPE LOPEZ/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalli kõrgliigas alistas Pariisi Saint-Germain eile 3:2 Bordeaux Girondins'i. Südamliku teoga sai hakkama PSG brasiillasest täht Neymar.

Kohtumise skoori avas 26. minutil Neymar, kelle jaoks oli tegu karjääri 400 väravaga. Kuigi tegu on uhke saavutusega, siis brasiillane tõmbas särgi üle pea ja tõi nähtavale alussärgi, kuhu oli kirjutanud pühenduse üleeile hukkunud 26-aastase kantristaari Marilia Mendonca mälestuseks.

Neymar oli Mendonca muusika suur austaja ja kirjutas päev pärast artisti surma ühismeediasse: «Magama minnes palusin jumalat, et seda kõike ei juhtunu ning täna üles ärgates oleks see kõik üks õudusunenägu.»

Kuigi särgi üle pea tõstmine peaks reeglite järgi tooma kaasa kollase kaardi, siis kohtunik Ruddy Buquet otsustas leinavat jalgpallitähte mitte karistada.

Neymar lõi kohtumise käigus veel ühe värava, PSG viimase eest hoolitses Kylian Mbappe. Kohtumise lõpus õnnestus Bordeaux'l kaks väravat tänu Alberto Elise ja Mbaye Niangi tabamustele tagasi lüüa, kuid viigipunkti enam päästa ei suudetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles