OTSEÜLEKANNE ⟩ Kellest saab «CS:GO» maailmameister?

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

Aasta kõige olulisem «CS:GO» turniir PGL Major Stockholm on jõudnud finaalini. 24. võistkonnast on jäänud alles vaid kaks, kellest vaid ühel on võimalik võita miljon dollarit ning tõsta võidukariks pea kohale. Kell 21:00 kohtuvad võistkonnad G2 Esports ning Natus Vincere.

Natus Vincere ehk NaVi on turniiril seni näidanud pidurdamatut jõudu. Isegi poolfinaalis suudeti alistada 2:0 seisuga võistkond Gambit. Seega läheb NaVi finaali vastu favoriidina. G2 on pidanud Majori turniiril tunnistama ka kaotusi, kuid on kindlalt finaalikoha välja teeninud. NaVi on hetkel maailma edetabelis 1. kohal, G2 Esports aga üheksandal.

Foto: liquipedia.net

Enne kell 21:00 algavat suurt finaali tuuakse kõikide e-spordi fännideni ka meeleolukas show-mäng, milles osalevad võistkond GeT_RiGhT ning seni Majoril suurimaks üllatajaks kujunenud Copenhagen Flames. GeT_RiGhT on hiljuti karjääri lõpetanud Rootsi e-sportlane, keda peetakse läbi ajaloo üheks parimaks CS:GO mängijaks. Tema kuulus ka legendaarsesse võistkonna NiP koosseisu, kes suutsid järjest võita 87 Lan-turniiri mängu.

PGL Major Stockholm 2021 finaali kommenteerivad Karl-Alari Varma ja Mikael Meema. Lisaks Postimehele on võimalik ülekandele kaasa elada Twitch.tv vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles