Ennustusportaal pakub Anett Kontaveiti aastalõputurniiri võitjaks!

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit võitis enne aastalõpuvõistlust kaks turniiri järjest. Pildil on ta Cluj-Napocas teenitud karikaga.
Anett Kontaveit võitis enne aastalõpuvõistlust kaks turniiri järjest. Pildil on ta Cluj-Napocas teenitud karikaga. Foto: Anca Tepei via www.imago-images.de/Scanpix

Naistennisistide aastalõputurniir läheneb ning tasapisi hakkavad ka ennustusportaalid panuseid vastu võtma. Mitmes portaalis saab ennustada turniiri võitjat.

Mehhikos Guadalajaras peetaval võistlusel osaleb teatavasti tenniseaasta kaheksa parimat naismängijat, teiste seas Anett Kontaveit. Alustuseks moodustatakse kaks neljaliikmelist alagruppi. Mõlemast pääseb kaks parimat poolfinaali, millele järgneb finaal.

Alagruppide loosimine toimub kohaliku aja järgi täna hilisõhtul ehk Eesti aja järgi ööl vastu teisipäeva. Kui alagrupid loositud ja ajakava paigas, saab hakata võistlusele konkreetse pilguga peale vaatama.

Portaal Betsafe võtab juba vastu turniiri võitja panuseid ning suurimaks soosikuks hinnatakse Kontaveiti! Reaalsuses tuleb tõdeda, et koosseis on äärmiselt ühtlane, sest koefitsientide vahed on minimaalsed.

Kontaveidile panustamine tooks edu korral raha tagasi viiekordselt. Teised koefitsiendid: Arina Sabalenka ja Karolina Pliškova 6, Iga Swiatek, Garbine Muguruza ja Paula Badosa 6,5, Barbora Krejcikova ja Maria Sakkari 7.

Ülemaailmne portaal Bwin koteerib kõige kõrgemini küll Sabalenkat (4,5), kuid et Kontaveit asub teisel kohal (5,5) näitab see, et meie tennisisti usutakse tõepoolest kõrgelt. Järgnevad Krejcikova (6,5), Swiatek (7), Badosa (7,5), Pliškova (8) ning Muguruza ja Sakkari (mõl 8,5).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles