POSTIMEES MEHHIKOS ⟩ Kontaveit aastalõputurniiri loosist: kõik mängud saavad olema väga keerulised

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/Scanpix

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 8.) sai teada WTA alagrupiturniiri loosi. 25-aastane eestlanna ootab juba väga turniiri algust.

Kaheksanda asetusega Kontaveit loositi Teotihuacani nimelisse alagruppi. Seal läheb ta vastamisi teise asetusega tšehhitari Barbora Krejcikovaga, kolmanda asetusega tšehhitari Karolina Pliškovaga ja kuuenda asetusega hispaanlanna Garbine Muguruzaga.

«Muidugi on kõik [head mängijad] siin, oleme kõik maailma kaheksa parimat ja see on väga keeruline loos. Kõik mängud saavad olema väga keerulised. Ootan väga siin võistlemist ja ootan juba turniiri algust,» oli Kontaveidi lühikommentaar loosimise järel.

Mida rääkisid Kontaveidi alagrupikaaslased?

Krejcikova: «See WTA finaalturniir. Kõik, kes siin mängivad, on hämmastavad sportlased. See saab olema väga-väga keeruline. Aga see on WTA finaalturniir. See on aasta viimane võistlus. Oleme kõik siin heas vormis. Ootan väga nende hämmastavate tüdrukutega heitlemist. Ma arvan, et see saab olema väga lõbus ja tore turniir.»

Pliškova: «Siin ei ole lihtsat vastast. Mõne vastu on mul parem omavaheliste mängude seis, aga igatahes saab väga keeruline olema. Ma pole Barboraga aastaid mänginud, aga tal on olnud hea aasta ja ta on samast riigist. Äkki tekitab see mingit lisasurvet.

Garbinega oleme palju mänginud ja mul on tema vastu väga hea omavaheliste mängude seis, aga me pole minu arust viimased kaks aastat kohtunud. Tal oli samuti suurepärane aasta. Anetiga pole ma ka paar aastat mänginud, aga ta on heas hoos. Ma arvan, et tema on grupi raskeim vastane.»

Muguruza: «Ma arvan, et sain väga raske grupi. Väga tugevad mängijad. Võimsad servid. Võimsad löögid. Väga agressiivse mängustiiliga. Mõlemad grupid saavad rasked olema. Olen elevil, et saan Mehhikos mängida ja loodetavasti elavad kohalikud mulle kaasa. Alagruppide ainuke eesmärk on edasipääs. Ei ole tähtis, mis järjekorras, pean lihtsalt head tööd tegema ja poolfinaalidesse jõudma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles