JÄRELVAADATAV ⟩ Põhimeestele puhkust andnud Tartu võttis kindla võidu

Postimees Sport
Copy

Credit24 Meistriliigas peetakse eeloleval nädalavahetusel viis mängu, millest esimeses alistas Tartu Bigbank 3:0 (25:16, 25:14, 25:23) Daugavpilsi Ülikooli/Ezerzemet.

Enne mängu:

Teisipäeval ja kolmapäeval kaks CEV Cupi kohtumist Kaasani Zeniidiga pidanud Bigbank pole veel viie mänguga kaotusekibedust tundnud, viimati saadi 3:0 jagu Pärnust. Daugavpilsil on kirjas üks kaotus.

Tartu peatreener Alar Rikberg peab eurosarjas suurt koormust kandnud meestele ka puhkust andma. «Väga tugev väsimus on kõigil, aga hetkeseisuga ei tea, et oleks tõsisemaid tervisehädasid tekkinud kellelgi. Ma ei ületähtusta neid eesootavaid mänge, muidugi läheme parimat andma, aga olen valmis ka kõikuvaks ja ebastabiilseks mängupildiks.

Loodan, et suudame end uuesti kokku võtta ja motiveerida, kuidas täiega peale minna, sest olukord on võrreldes Kaasani mängudega ikkagi veidi teistsugune. Daugavpilsi vastu loodan suurele osale põhimeestest puhkust anda ja [pühapäevast] Jekabpilsi mängu võtame tõsisemalt, seal tuleb ka põhimeestel uusti platsile minna,» kommenteeris Rikberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles