Ogier ootab väga Loebi naasmist MM-sarja: see oleks meie spordile väga kasulik

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Loeb ja  Sebastian Ogier.
Sebastien Loeb ja Sebastian Ogier. Foto: Ulises Ruiz / AFP

Valitsev autoralli maailmameister Sebastien Ogier ootab väga suure huviga, et kaasmaalane Sebastien Loeb naaseks M-Spordi ridades MM-sarja.

Loeb on tänavu mitmel korral testinud M-Spordi järgmise aasta hübriidautot. Nõnda on meeskond plaanimas talle usaldada ka üht sõiduvahendit järgmise hooaja esimeseks MM-etapiks Monte Carlos. See oleks pärast 1999. aastat esimene kord, kui Loeb istub taas Fordi rooli.

Loeb oli viimati MM-sarjas võistlustules hooaegadel 2019 ja 2020. Seal osales ta Hyundai roolis samuti Monte Carlo rallil.

Sebastien Ogier on pigsalt jälginud Loebi ja M-Spordi uudiseid ning ootab huviga, et see viimaks koostööks vormistuks. «Ma usun, et ta naudib koostööd M-Spordiga sama palju, kui mina seda tegin. Meid on tihti üksteisega võrreldud ja meil on olnud ka palju vägevaid võitlusi. Seega, kui kõik peaks nii minema, siis ilmselt võitleme veel tulevikus üksteisega,» lausus Ogier ralliportaalile Dirtfish.

Viimati olid kaks Sebastieni üheskoos poodiumil 2019. aasta Tšiili rallil.

Kui Loeb peaks Monte Carlos rajal olema, siis on tal võimalik jõuda Ogier'ga ühele pulgale võitude Monte Carlos. Hetkel hoiab seda rekordit Ogier enda käes kaheksa triumfiga.

«Autorallile oleks see väga hea, sest pakuksime head meelelahutust. Mida rohkem on tugevaid sõitjaid MM-sarjas, seda parem. Seega ootab väga Loebi naasmist,» lisas Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles