PM BELGIAS ⟩ Tagasihoidlikust töörügajast Moskva CSKA hirmuks

Ville Arike, Oostende
Copy
Rauno Nurger harjutamas eile Oostende korvpallihallis. Täna kohtub Kalev Meistrite liigas kohaliku Filouga. 
Rauno Nurger harjutamas eile Oostende korvpallihallis. Täna kohtub Kalev Meistrite liigas kohaliku Filouga. Foto: Tairo Lutter

Kui BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond võitis septembri keskpaigas Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri, juhiti tähelepanu asjaolule, et eesliin on hõredavõitu. Mõni nädal hiljem sai põhitsentriks värvatud Kamari Murphy vigastada ja jutud läksid hoopis minoorseks. Kuid Rauno Nurger astus julgelt esile ning kui Murphy terveneb, tuleb tal tükk tegemist, kui tahab end põhimeheks tagasi võidelda.

Nurgeri areng on Eesti korvpallimaastikul sel sügisel kui sõõm värsket õhku. Mitme välismaal leiba teeniva koondislase olukord on nukker ja kuu lõpus tulevate koondisemängude eel pole see hea märk. Kristian Kullamäe pääses Burgose San Pablo eest viimati väljakule septembris, Pesaros kahaneb üha Henri Drelli mänguaeg, Limogesis on ebastabiilne Siim-Sander Vene olukord, pikast vigastusest taastub Sander Raieste ning trauma tõttu jäävad koondisemängud vahele ka Janari Jõesaarel.

Meistrite ja VTB liigas saab end pildile mängida

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles