Kuna nädalavahetusel põrisesid vormelid Mexico Citys, keskendub ka F1 sarjale pühenduv taskuhääling «Corner 1» äsjasele Mehhiko GP-le. Ent mitte ainult, sest lisaks võetakse luubi alla eesootav Brasiilia GP. 

Seekordse saate põhiosa on suunatud Mehhiko GP võngetele. Või õigupoolest ühele konkreetsele mehhiklasele, kodutandril kihutanud Sergio Perezile. Nõnda võetaksegi luubi alla «Checo» kogu senine karjäär, alustades ta sõidustiilist ning lõpetades huvide ja hobidega.

Nagu alati, annab kõigele raami iga etapi järgne Nädalavahetuse Staari hääletuse tulemuste välja hõikamine ning Corner 1 lehekülastajate kommentaarid etapi kokkuvõtmisel.

Saate teises pooles võetakse aga luubi alla Brasiilia GP. Seda põhjusel, et F1 sari naaseb järgmisel nädalavahetusel ju legendaarsele Interlagose ringrajale, mille ajalooga lähemalt tutvust tehaksegi. 

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy