VIDEO ⟩ CSKA lõpetas pika kaotusteseeria napi võiduga. Itoudis: tänan fänne, kes usku ei kaotanud

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Dmitris Itoudis (vasakul).
Dmitris Itoudis (vasakul). Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Korvpalli Euroliiga üheksanda mänguvooru esimeses kohtumises alistas Moskva CSKA koduväljakul napilt 74:73 Tel Avivi Maccabi. 

Venemaa suurklubi oli enne eilset lahingut kaotanud koguni viis mängu järjest. Seeria jooksul jäädi VTB Ühisliigas alla Kalev/Cramole ja Kaasani Unicsile, Euroliigas tuli tunnistada Villeurbanne'i ASVELi, Monaco ja Istanbuli Fenerbahce paremust. 

Vaatamata rasketele aegadele tegutsesid CSKA mehed Maccabi vastu isukalt. Kogu matš kulges väga võrdselt. Kord oli napilt peal üks, siis jälle teine, aga kumbki meeskond ei suutnud kordagi edu viiest punktist suuremaks käristada. 

Pinget jagus lõpuni välja. 14 sekundit enne lõppu tegi CSKA veel 74:73 eduseisust pallikaotuse, ent Maccabi jättis hea võimaluse kasutamata. Derrick Williams ei suutnud mänguvahendit korvi lähistelt läbi võrgu toimetada. 

«Ma ei jõua kokku lugeda, kui tihti juhtiv võistkond vahetus. Mõlemad meeskonnad võitlesid armutult mõlemal pool väljakut. 11 ründelauda aitasid meid,» sõnas CSKA peatreener Dmitris Itoudis kohtumise järel. 

«Eelkõige jään rahule mängijate pingutusega. Õnnitlen ja tänan ka fänne, kes meisse usku ei kaotanud ja kõvasti toetasid. Sellest oli suur abi.»

Napi võidu sai ka teine Venemaa klubi Unics. Kaasani meeskond alistas võõral väljakul 74:72 Ateena Panathinaikose. 

Ülejäänud matšides oli pinget vähem. Belgradi Crvena Zvezda sai 73:67 jagu ASVEList, Istanbuli Anadolu Efes 90:63 Berliini Albast ja Barcelona 93:67 Vitoria Baskoniast. 

Täna peetakse ülejäänud neli üheksanda vooru kohtumist. Hooaja esimest võitu jahib Kaunase Žalgiris, kes sõidab külla Madridi Realile. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles