PM MEHHIKOS ⟩ Tenniselegend annab Kontaveidi-Pliškova duellis eelise Anetile: ta on lihtsalt nii enesekindel

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Kui Anett Kontaveidil oma serv õnnestub, on ta Martina Navratilova sõnul Karolina Pliškova vastu kerge favoriit.
Kui Anett Kontaveidil oma serv õnnestub, on ta Martina Navratilova sõnul Karolina Pliškova vastu kerge favoriit. Foto: Rob Prange

Anett Kontaveit (WTA 8.) peab täna õhtul oma teise mängu WTA aastalõputurniiril, kui läheb vastamisi maailma neljanda reketi Karolina Pliškovaga. Tšehhitari kaasmaalane, 18-kordne suure slämmi tšempion Martina Navratilova annab kahe valgepalluri duellis kerge eelise Eesti esireketile.

«Kontaveidi ja Plíšková duell saab olema väga huvitav, sest ilmselgelt on Kontaveit praegu kõige enesekindlam mängija WTA-karussellil. Ta on väga heas vormis ning tal on siit selja taga võrdlemisi kindel võit Barbora Krejčíková üle,» alustas Tšehhis sündinud, ent hilisema karjääri jooksul USA lipu alla liikunud tenniselegend omapoolset analüüsi.

«Krejčíkovál ei õnnestunud Kontaveidi vastu kordagi isegi murdepallini jõuda! Jah, Anett oli küll paaril juhul 0:30 taga, kuid murdepalli tal kaitsta ei tulnud. Sealjuures lahendas Kontaveit ise kaks murepalli kolmest ehk ta kasutas oma võimalusi ära. Tervikuna oli see väga kindel esitus,» jätkas Navratilova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles