BLOGI JA GALERII ⟩ Ühisliiga tagaotsa sats pani kodus mänginud Kalev/Cramo valusalt paika

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy

Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidi VTB Ühisliigas tunnitama koduses Kalevi spordihallis Permi Parma väga kindlat 80:53 paremust. Kohtumise käigu ja võtmesündmused leiab allolevast blogist.

Enne mängu

Eesti esiklubi läheb mängule vastu väga keeruliselt seerialt. Kaotatud on kolm mängu järjest, kõik erinevates sarjades. Esiteks jäädi 7. novembril Ühisliigas lisaajal võõrsil alla Minski Tsmokile, siis Meistrite liigas väga suurelt Oostendele ja reedel karikavõistlustel lõpusekundi viskest Rapla Avis Utilatsele.

Tõsi, ka graafik on olnud armutult tihe. Õnneks saab Kalev mängida viimaks täisrivistuses, viimases kohtumises naasis platsile ka korvialune jõud Kamari Murphy. Praegu hoitakse Ühisliigas kahe võidu ja nelja kaotusega kaheksandat kohta.

Parma on üks neljast võistkonnast, kes kirja saanud vaid ühe võidu. 1:4 saldoga püsitakse tabeli 10. real. Hooaja esimeses mängus alistati Tsmoki, pärast seda on kaotatud Moskva CSKA-le, Kaasani Unicsile ja Nižni Novgorodile. 

Permi võistkond osaleb ka FIBA Europe Cupil, kus hoitakse neljaliikmelises alagrupis kolme võidu ja kahe kaotusega teist kohta. Kahel korral on jagu saadud Opavast (Tšehhi) ja ühel puhul Den Boschist (Holland), ent mõlemad matšid kaotati Lissaboni Benficale (Portugal). 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles