BLOGI JA GALERII ⟩ Eesti lõpetas MM-valiksarja kindla kaotusega

Christopher Krutto
Copy

Eesti jalgpallikoondis lõpetas täna MM-valiksarja kindla 0:2 kaotusega Tšehhi vastu. Kohtumise täpsema kulgemisega saab ennast viia kurssi läbi alloleva blogi.

Enne mängu:

Koondiseakna esimeses mängus pidi Eesti võõrsil tunnistama maailma edetabeli esimese Belgia 1:3 paremust. Kuigi Tšehhi pole päris samast puust, siis kerget mängu oodata ei ole.

Praegu hoiab Tšehhi E-alagrupis 11 punktiga kolmandat kohta, kuid koha play-off'is on nad juba taganud, sest hoolimata kohast grupis pääsevad nad tänu Rahvuste liigas saavutatud alagrupi võidule

Kui Belgia vastu mängus pidi Rauno Sappinen alustama pingilt, siis Tšehhi vastu võib oodata teda põhikoosseisus. «Meil on viis tugevat ründajat. Lisaks veel Erik Sorga ja Robi (Robert Kirss - C.K.) ka, kes ei saanud mängida. Zenjov ja Anier alustasid, sest Sappinen on tänavu palju mänginud ja meil oli koondiseaknas kaks mängu. Teadsime, et saame ta vajadusel teiseks poolajaks mängu tuua. Järgmises kohtumises on Sapi kindlasti värskem,» põhjendas Häberli Belgia mängu järel oma otsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles