PM MEHHIKOS ⟩ Tänavu viiendat korda finaali jõudnud Muguruza võttis treenerilt teatepulga

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Garbine Muguruza.
Garbine Muguruza. Foto: ULISES RUIZ

WTA aastalõputurniiril kindlustas esimesena koha finaalis maailma viies reket Garbine Muguruza, kes alistas poolfinaalis kaasmaalanna Paula Badosa (WTA 10.) 6:3, 6:3.  

Nõnda jõudis Muguruza tänavu juba viiendat korda WTA-turniiril finaali. Sama tembuga õnnestus tal hakkama saada ka Yara Valleys, Kataris, Dubais ja Chicagos. 

Kui kahes esimeses finaalis tuli tal tunda kaotusekibedust, vastavalt Ashleight Barty ja Petra Kvitova vastu, siis viimases kahes õnnestus just Muguruzal võidukarikas pea kohale tõsta. Dubais oli ta üle Barbora Krejcikovast, Chicagos aga Ons Jabeurist. 

WTA aastalõputurniiril finaali jõudmisega võttis hispaanlanna ka oma treenerilt Conchita Martinezelt sümboolse teatepulga. Nimelt hoidis tema juhendaja siiani selle sajandi Hispaania naiste ühe-aasta-finaalide rekordit. 2000. aastal jõudis Martinez esikohamänguni Gold Coastis, Berliinis, Amelias ja Prantsusmaa lahtistel.

Päris tippmarki hoiab enda käes aga Arantxa Sanchez Vicario, kes mängis 1994. aastal koguni 12 finaalis, võites neist koguni kaheksa. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles