Neuville: ma ei jää Ogier'd kui inimest taga igatsema

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Hyundai Motorsport

Kahel viimasel asfaldirallil triumfeerinud Thierry Neuville on sel nädalavahetusel Monzas sõidetava autoralli MMi hooaja viimase etapi soosik. Kokkuvõttes kolmandal kohal asuv Neuville MM-tiitlit enam püüda ei saa.

Sebastien Ogier' (204 punkti) ja Elfyn Evansi (187) vahelises tiitliheitluses tal aga lemmikut pole, ütles Neuville (159) oma kodumaa Belgia portaalile RTBF. «Evansil on nagu meilgi olnud terve hooaja jooksul autoga probleeme,» märkis ta.

Ogier on öelnud, et sõidab viimast hooaega. Neuville lausus, et kui rääkida seni seitsmekordsest maailmameistrist Ogier'st kui konkurendist, siis temaga on kõigi aastate jooksul tulnud võidelda: «Oleme saanud pidada nauditavaid duelle, mõnegi neist olen võitnud, mõne kaotanud.»

Kas Neuville hakkab Ogier'st puudust tundma? «Temast kui piloodist küll, aga teda kui inimest ma ei jää taga igatsema,» vastas Neuville otsekoheselt. «Tahame MM-sarjas näha nii palju häid piloote kui võimalik. Aga järgmine põlvkond kasvab peale ja jõuab peagi heale tasemele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles