Kontaveit kaotas, kuid tundis uhkust (2)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
WTA aastalõputurniiri kaks paremat: Anett Kontaveit ja Garbiñe Muguruza.
WTA aastalõputurniiri kaks paremat: Anett Kontaveit ja Garbiñe Muguruza. Foto: Foto: Rob Prange/lps Via Zuma Press/scanpix

Kuigi Anett Kontaveidil jäi Mehhikos WTA aastalõputurniiril i-le täpp peale panemata, ei jäänud Eesti esireket finaalis Garbiñe Muguruza vastu 3:6, 5:7 käest libisenud võitu liiga palju taga nutma, vaid tundis hoopis uhkust selle üle, mis tal õnnestus hooaja teises pooles saavutada.

«See matš polnud kindlasti selline, nagu soovinuks, aga kui vaadata suuremat pilti, siis võin väga-väga uhke olla selle üle, mida olen saavutanud,» sõnas Kontaveit pärast mängu Eesti ajakirjanikele.

«Pääsesin turniirile viimasena, aga jõudsin lõpuks finaali ning kaotasin napis mängus. Olen väga õnnelik, et suutsin seda teha, ja üldse oli mul väga uhke tunne ennast siia turniirile mängida, võites seejuures nõnda palju mänge järjest. Hooaja lõpp oli mul tõesti uskumatult hea ja sel hooajal sai täidetud erinevaid eesmärke, mis olid mul juba aastaid [tagasi] seatud. Ülimalt positiivne aasta,» jätkas tänavu neli WTA-turniirivõitu teeninud ning maailma edetabelis 23. kohalt seitsmendaks kerkinud eestlanna rõõmsameelselt.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles