BLOGI JA GALERII ⟩ Tallinna Mõõk: veerandfinaali ei jõudnud ükski eestlanna, Lehis kaotas dramaatilisel moel juba avaringis

Ville Arike
, reporter
Copy

Epeevehklemise MK-etapil Tallinna Mõõk peetakse täna individuaalturniir. Põhitabelisse 64 parema hulka pääses neli Eesti naist, kuid Katrina Lehis kaotas esimeses, Julia Beljajeva ja Nelli Differt teises ning Erika Kirpu kolmandas ringis. Postimees vahendab kell 10 alanud võistlust tekstipõhises otseblogis.

Enne võistlust:

Tänu kõrgele kohale maailma edetabelis olid koha põhiturniiril kindlustanud endale Katrina Lehis, Julia Beljajeva ning Erika Kirpu. Kvalifikatsioonist pääses ainsana edasi Nelli Differt.

Tugevat kvalifikatsiooniringi alustas 17 eestlannat, kellest edasi play-off ringidesse pääses kaheksa.

Nelli Differt, Kristina Kuusk ning Karoliine Loit said alagrupis neli võitu ja kaks kaotust. Susanne Lannes, Veronika Zuikova ja Irina Embrich kogusid võrdselt kolm võitu ja kolm kaotust. Elisabet Ostrovski ja Gabriela Truuse said kirja kaks võitu ja neli kaotust.

Alagrupiturniiriga pidid piirduma Anne-Mai Melles, Madli Palk, Andra Talen, Kristiin Nilisk, Madina Azizova, Gaia-Marinanna Salm, Karina Vassiljeva, Luiza Novosjolova ning Iris-Maria Matskevitš.

Play-off'i esimeses ringis langesid konkurentsist Elisabet Ostrovski ja Gabriela Truuse. Teises ringis pidid oma vastase paremust tunnistama Irina Embrich, Veronika Zuikova ning Susanne Lannes. 96 parema seas pidid kaotuse vastu võima Kristina Kuusk ning Karoliine Loit. Differt alistas otsustavas kohtumises jaapanlanna Saki Harada tulemusega 15:9.

Laupäevasel põhiturniiril on eestlannadel ees järgmised matšid:

Julia Beljajeva – Taehee Lim (KOR) kell 10.00 punasel rajal

Nelli Differt – Martyna Swatowska-Wenglarczyk (POL) kell 10.40 sinisel rajal

Erika Kirpu – Angela Krieger (SUI) kell 11.00 kollasel rajal

Katrina Lehis – Hadley Husisian (USA) kell 12.20 punasel rajal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles