VIDEO ⟩ Hiina riigimeedia avaldas kadunud tennisistist veel ühe video

Christopher Krutto
Copy
Shuai Peng.
Shuai Peng. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Hiina tennisemängija Shuai Peng läks möödunud nädalal kaduma pärast seda, kui süüdistas ühismeedias kõrget riigiametnikku tema seksuaalses ärakasutamises. Eile avaldas Hiina riigimeedia temast kaks videot ja pühapäeva hommikul järgnes neile veel üks.

Kui eelmises kahes videos näidati, kuidas tennisemängija laupäeval väljas õhtust sõi, siis pühapäeva hommikul väisas ta Pekingis toimunud noorte tenniseturniiri finaali. Video temast avaldas taaskord Hiina riigile kuuluva Global Timesi peatoimetaja Hu Xijin.

Endisest Wimbledoni ja Prantsuse lahtiste paarismängu võitjast Pengist pole midagi kuulda olnud pärast seda, kui ta süüdistas novembri alguses endist asepeaministrit Zhang Gaolid seksuaalrünnakus.

Naiste profitennist juhtiva organisatsiooni WTA tegevjuht Steve Simon pidas videosid ebapiisavaks tõendiks, sest nendest ei saa järeldada, et Peng neis vabatahtlikult osales.

WTA on ähvaradanud Hiinat riigis peetavate turniiride ära jätmisega, kui Pengi asukoha kohta ei saada rahuldavaid tõendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles