Katrina Lehis: oli harju keskmine päev

Ville Arike
, reporter
Copy
Katrina Lehis (tagapool) teeb torke rumeenlanna Greta Veresi vastu.
Katrina Lehis (tagapool) teeb torke rumeenlanna Greta Veresi vastu. Foto: Tairo Lutter

Eesti vehklemiskoondise ankrunaine Katrina Lehis ristis kodusel MK-etapil Tallinna Mõõk saadud 5. koha harju keskmiseks.

«Ei olnud parim päev, ei olnud halvim. Harju keskmine,» võttis Lehis võistluspäeva kokku.

Avamatšis Rumeeniaga jäädi kuue, teises Venemaaga üheksa torkega taha (esimene neist õnnestus võita, teine mitte), kolmandas Prantsusmaaga oldi matši teises pooles kolme-neljaga taga, kuid lõpuks tõi Lehis viimases vahetuses kastanid tulest. Miks pidevalt tagaajaja rolli jäädi?

«See ei ole meie jaoks midagi uut. Tagaajamine on meil saanud klassikaks, samamoodi oli ka olümpial matšis Poolaga. Alguses ei saa ennast käima ja siis leiad selle miski. Parem oleks muidugi kohe ette minna nagu viimases matšis Šveitsiga. Aga vastased tahavad ka torgata. Matšis Venemaaga ei leidnudki seda õiget momenti, oli päris keeruline,» selgitas Lehis.

Matšis Rumeeniaga päästis just Lehis Eesti koondise, pöörates eelviimases matšis kaotusseisu plussiks. «Kahe rumeenlase vastu tunnetasin väga hästi distantsi. Samuti kui tegin mõne vea, sain aru, mida muuta. Mulle sobis nendega vehelda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles