Anett Kontaveit: toetajad uskusid minusse ka siis, kui mina enam ei uskunud

Ville Arike
, reporter
Copy
Anett Kontaveit on raskest võistlusperioodist ja pikast reisist küll väsinud, aga oli pressikonverentsil igati särav.
Anett Kontaveit on raskest võistlusperioodist ja pikast reisist küll väsinud, aga oli pressikonverentsil igati särav. Foto: Eero Vabamägi

Viimase kolme kuu jooksul palju ­mänge võitnud ja vaid mõne üksiku kaotanud ning eelmisel nädalal ka aastalõputurniiril Mehhikos finaali jõudnud Anett Kontaveit saab aastale rahulolevalt ­joone alla tõmmata ja järgmisi sihte seada. Ta saab kodus veidi hinge tõmmata, uue aasta algusest läheb kaugel Austraalias ­karussell taas käima.

«Aasta hakkas edukamaks minema Clevelandi turniiri (toimus augusti lõpus – toim) võiduga ja sealt läks pall veerema. Sain kogu aeg veidi ­enesekindlust ja mängukogemust, positiivseid emotsioone ja mängu nautimist juurde. Pisut hiljem suutsin ­võita Ostrava turniiri, mängisin edukalt Indian Wellsis. Ühel hetkel hakkas reaalsena tunduma ka mõte aastalõputurniirist, kuhu pääsemiseks pidin mitu ­turniiri võitma. Kuidagi suutsin selle kõik ära teha ning samas ka mänge nautida, mis võib-olla oli minu jaoks aasta jooksul kõige suurem võit. Ka aastalõputurniirile viimasena peale saades teiseks tulla oli suurepärane tulemus, ­karjääri mõttes oli tegemist elu parima aastaga,» võttis Kontaveit eduka aja lühidalt kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles