Meedia: Monzas end tõestanud Solberg kihutab Monte Carlos Rally1-masinaga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Oliver Solberg.
Oliver Solberg. Foto: Hyundai Motorsport

Kuigi alles lõppes 2021. aasta autoralli MM-sarja hooaeg, siis juba vaadatakse järgmise suunas. Meeskonnad teevad mõistagi iga päev tööd, et parim võimalik hübriidmasin rajale saata, ent ka sõitjad näevad arenduses palju vaeva. Hyundai meeskond on aga juba teatanud, kellega kavatsetakse uut hooaega alustada.

Rally1-masinad saadetakse esimest korda rajale jaanuari keskpaigas Monte Carlos. Hyundai meeskonnas võtavad sellest osa esisõitjad Ott Tänak ja Thierry Neuville. Nende kõrval teenib kohe võimaluse Oliver Solberg, kes lõpetas tänavuse hooaja Monza ralli viienda kohaga.

Solberg, kes jagab tuleval hooajal Hyundai kolmandat autot Dani Sordoga, on ralliportaali Planet Marcuse sõnul saamas võimaluse ka hooaja teisel osavõistlusel Rootsis. Mäletatavasti läks tänavu talveralli Solbergil suurepäraselt, kui esimest korda WRC-autoga kihutanud Rootsi rallitalent seitsmenda koha teenis.

Kokku on Solberg WRC-autoga kihutanud viis MM-rallit. Selle ajaga jõudis ta MM-sarjas koguda 22 punkti, millega lõpetas üldarvestuses 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles