Raskes seisus Rangers kaotas turniiritabelis kümme punkti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glasgow Rangersi jalgpalliklubi on sattunud raskesse seisu.
Glasgow Rangersi jalgpalliklubi on sattunud raskesse seisu. Foto: SCANPIX

Sel talvel ka Eesti jalgpallikoondislase Enar Jäägeri teenest huvitatud olnud Šotimaa suurklubi Glasgow Rangers läks administreerimise alla.

Rangersil on umbes 90 miljoni euro suurune maksuvõlg. Rangersi administreerimise alla minek tähendab, et klubilt võetakse turniiritabelis ära kümme punkti ja seega suureneb nende kaotusseis Glasgow Celticule jube 14 silmale, kirjutab Sportsmail.

Praeguse seisuga ei ole klubil lubatud osta uusi mängijaid ning meeskonna tuleviku kohal ripub suur küsimärk. Kui klubi ei suuda oma rahaasju korda ajada, siis võib meeskonda ees oodata pankrott.

Rangers peab nüüd 31. märtsiks tõestama Šotimaa Jalgpalli Liidule, et nende rahaasjad on korras, kuna vastasel juhul võivad nad järgmisel hooajal suu eurosarjast puhtaks pühkida.

Glasgow suurklubi müüs jaanuaris 6,5 miljoni euro eest oma ründestaari Nikica Jelavici ning samal ajal jäid suured ostud tegemata. Rangers lisas oma nimekirja vaid vabaagentidena klubiga liitunud Mervan Celiku ja Daniel Cousini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles