Selgus, millal tuleb Kontaveidil maakera kuklapoolele lennata

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: David Gray/Scanpix

Pikalt lahti olnud uue tenniseaasta kuupäevad on praeguseks lukku pandud ning valgepallurid avavad oma hooaja kohe uue aasta esimesel päeval. 

Nimelt algab 1. jaanuaril Sydneys ATP Cup. Sellele järgneb 9.–15. jaanuarini kestev Sydney Tennis Classic, mille hulka kuuluvad nii WTA 500 kui ka ATP 250 turniirid. 

Paralleelselt on tennisistidel võimalik ennast proovile panna ka Adelaide'is, kus 2.–9. jaanuarini toimuvad WTA 500 ja ATP 250 ning seejärel nädal hiljem WTA 250 ja ATP 250 turniirid. 

Aasta esimese suure slämmi ehk Austraalia lahtiste kvalifikatsiooniturniiriga tehakse algust 10. jaanuaril. Melbourne'is toimuva slämmi põhiturniirile lükatakse hoog sisse 17. jaanuaril ning aasta esimene tšempion saab selgeks 30. jaanuaril. 

Tenniseaastat maailma seitsmenda reketina alustav Anett Kontaveit kavatseb uueks hooajaks põhjaladumisega algust teha Tallinnas, kuid Austraalia lahtiste lähenedes kavatseb ta kusagile soojemasse kliimasse edasi liikuda.

Rohelisel mandril on eestlanna parimal juhul jõudnud veerandfinaali (2020), mis ongi tema parim tulemus suure slämmi turniiridelt. 

Austraalia tennisekalender.
Austraalia tennisekalender. Foto: tennis.com.au
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles