PM SAKSAMAAL ⟩ Kristian Kullamäe: tulin korvpalli nautima ja mängutunnetust tagasi saama

Ville Arike
, reporter, Nürnberg
Copy
Kristjan Kullamäe (palliga) ründab, Saksamaa koondislane Christian Sengfelder püüab teda takistada.
Kristjan Kullamäe (palliga) ründab, Saksamaa koondislane Christian Sengfelder püüab teda takistada. Foto: fiba.basketball

«Eks ta päris võõras oli,» vastas korvpallikoondise tagamees Kristian Kullamäe pärast Saksamaa üle saadud 69:66 võitu igihaljale küsimusele, mis tunne tal enne mängu oli. Kullamäe käest oli seda kohane küsida kahekuise mängupausi tõttu.

«Mängupäeva kui sellise rutiini mul pole ju olnud. Hommikused viskamised, lõunapausid. Tavaliselt lähed enne mängu trenni, aga nüüd tulin siia mängima. Tulin korvpalli nautima ja mängutunnetust tagasi saama. See on mulle ülioluline. Tunnen ennast jälle meeskonna osana. Treener tõeliselt arvestab minuga ja olen talle selle eest väga tänulik,» tänas Kullamäe peatreener Jukka Toijalat. Ta panustas võitu 15 punkti, 4 lauapalli ja 7 korvisöötu.

Kullamäe lisas: «Kui sa pole mänginud, on keeruline rütmi 40 minutit hoida. Aga arvan, et enam-vähem sain hakkama. Teisel poolajal mängisin juba enda mängu. Esimesel poolajal ma ei saanud nii palju viskeid, aga teine poolaeg läks paremini, olin aktiivsem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles