Ogier võib järjekordsest lubadusest kannapöörde teha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sébastien Ogier.
Sébastien Ogier. Foto: Toyota/McKlein/Toyota Gazoo Racing

Valitsev autoralli maailmameister Sebastien Ogier küll teatas, et tänavune hooaeg jääb talle karjääris viimaseks, siis kõik nii veenev ikkagi ei tundu. Prantslane justkui oleks jätnud ukse irvakile.

Kaheksakordne maailmameister Ogier pole kindlasti liiga vana, et noorte meestega võidu kihutada. Detsembris 38. sünnipäeva tähistav prantslane võiks vabalt 4–5 aastat MM-sarjas kihutada, ent kas tal on ka motivatsiooni.

Ogier on selgelt väsinud ning vajab natuke puhkust. Ta on seda ka ise selgelt välja öelnud. «Vahel pole enam nõnda huvitav minna mõnele MM-etapile ja see ei tohiks nõnda olla. Unistasin WRC-sarjas kihutamisest ja naudin seda endiselt. Minu olukorda jõudes, kus mõtlen oluliselt rohkem negatiivsetele aspektidele, siis on aeg natuke puhata,» selgitas Ogier rallportaalile Dirtfish.

Lõplikult ei öelnud Ogeir, et ta ei soovi MM-sarjas täiskohaga enam kihutada. Ta vajab veidi puhkust ning seejärel võib juhtuda, et tal on huvi taas suurenenud. Sestap teatas ta ka enda kaardilugejale Julien Ingrassiale, et viimane hoiaks telefoni lähedal.

Ogier soovib veidi proovida teisi võimalusi, ent mõne aja pärast poleks ime, kui saame teate, et prantslane naaseb ralliradadele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles