FOTO ⟩ Olümpiavõitja süüdistab treenerist elukaaslast koduvägivallas: arvasin, et suren

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Margaux Pinot eilsel pressikonverentsil.
Margaux Pinot eilsel pressikonverentsil. Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP / Scanpix

Tänavu Tokyo olümpial judo tiimivõistluses olümpiakulla võitnud Margaux Pinot avaldas sotsiaalmeedias postituse, mille kohaselt oli ta koduvägivalla ohver.

«Ööl vastu pühapäeva tungis elukaaslasest treener mulle kodus kallale. Ta sõimas, peksis mind rusikaga, lõi pead vastu maad ja lõpuks kägistas,» süüdistas prantslanna treenerist poiss-sõpra Alain Schmitti. 

«Kartsin, et suren. Õnneks suutsin põgeneda naabrite juurde, kes kutsusid kohe politsei. Mul tekkis mitmeid vigastusi, sealhulgas murtud ninaluu.»

Vahi alla võetud Schmitt vabastati eile. Pinot'le see mõistagi ei meeldinud. «Korteri põrand oli verine. Mis veel süü tõestamiseks puudu jäi? Võib-olla minu surm? Ilmselt päästsid mu elu judo-oskused,» märkis 27-aastane sportlane ühismeedias. 

Kohtu ametlikku seisukohta vahendas BBC: «Meil polnud süüdimõistmiseks piisavalt tõendeid. Kohtu ülesanne pole kunagi öelda, kes otseselt valetas või rääkis tõtt.»

Alain Schmitt.
Alain Schmitt. Foto: Anne-christine Poujoulat/AFP/Scanpix

38-aastane Schmitt eitas kõiki süüdistusi. «Need on 100 protsenti valed,» ütles ta kohtus.

Eile andsid mõlemad pooled eraldiseisva pressikonverentsi. Schmitti sõnul tuli Pinot talle ise kallale, järgnes rüselus. Treener eitas rusikaga löömist ning ta usub, et teda soovitakse «meedias lintšida».

Pinot' arvates üritab Schmitt temast jätta hüsteerilise naise muljet, et puhtalt pääseda. 

Lisaks võistkondlikule olümpiakullale leiab Pinot' auhinnakapist individuaalse MM-pronksi ja EM-tiitli ning veel mitu tiitlivõistluste medalit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles