Tahad oma silmaga näha lendavat Ilvest? Kiirusta! Otepää MK-etapi piletid lähevad kui soojad saiad

Postimees Sport
Copy
Kristjan Ilves teenis hooaja esimesel MK-etapil Rukal kaheksanda ja viienda koha. Kuidas läheb tal Otepääl?
Kristjan Ilves teenis hooaja esimesel MK-etapil Rukal kaheksanda ja viienda koha. Kuidas läheb tal Otepääl? Foto: Kimmo Brandt/Epa/Scanpix

Juba nädala pärast, 10. detsembril algab kahe aasta pikkuse vaheaja järel Otepääl kahevõistluse MK-etapp. Võistluse avab räpipundi 5MIINUST live!

Kell 19 algavale avatseremooniale pääsevad MK-etapi külastajad, kes on soetanud kas MK-etapi ühepäeva või kahepäevapileti. Äsja oma teist minialbumit «kõik on süüdi» esitlenud 5MIINUST võtab koha sisse Tehvandi K90 hüppemäe jalamil, kus järgmisel päeval võtavad mõõtu juba maailma parimad kahevõistlejad, seisab pressiteates. 

Otepää MK-etapi peakorraldaja Ago Markvardti sõnul ootab suusapeolisi fantastiline talvemeeleolu. «Üle hulga aja on Otepääl suur rahvusvaheline sündmus ning mul on väga hea meel, et ilm toetab selle sujumist imeliselt. Meie lootus Kristjan Ilves on suurepärases vormis ning ta ootab teie kaasaelamist. Eesti rahvas peab aga kiirustama, sest piletid lähevad kui soojad saiad,» sõnas Markvardt.

Otepää MK-etapp toimub 10. kuni 12. detsembrini ning pileteid saab soetada Piletitasku müügikeskkonnast. Reedesed eelvõistlused on pealtvaatajatele tasuta, eelnevalt tuleb see Piletitaskust alla laadida. Ühepäevapilet, mis tagab sissepääsu kas laupäeval või pühapäeval, maksab 20 €, kahepäevapilet 30 €. Alla 12-aastased spordisõbrad pääsevad üritusele tasuta, kuid nemadki peavad Piletitaskust alla laadima nullpileti.

Kel pole võimalik Otepääle raja ääre minna, saab otseülekandeid vaadata Postimehest! 

AJAKAVA:

REEDE, 10. DETSEMBER
11.00 Hüppetreening (naised)
11.45 Hüppetreening (mehed)
13.00 Eelvõistlus (naised)
13.45 Eelvõistlus (mehed)
16.00 Murdmaa treening
19.00 AVAMINE

LAUPÄEV, 11. DETSEMBER
10.30 Hüpete võistlusvoor (mehed)
12.00 Hüpete võistlusvoor (naised)
16.30 Individuaalvõistlus, suusatamine 10 km (mehed)
17.30 Individuaalvõistlus, suusatamine 5 km (naised)

PÜHAPÄEV, 12. detsember
13.30 Hüpete võistlusvoor (naised)
14.45 Hüpete võistlusvoor (mehed)
16.30 Individuaalvõistlus, suusatamine 10 km (mehed)
17.30 Individuaalvõistlus, suusatamine 5 km (naised)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles