VIDEO ⟩ Zirk alustas tervisemurede kiuste finaalvõistlust ilusa tulemusega

Postimees Sport
Copy
Kregor Zirk.
Kregor Zirk. Foto: Tairo Lutter

Eile algas Hollandis Eindhovenis rahvusvahelise ujumisliiga (ISL) hooaja finaaletapp. Kregor Zirk jahib koos tiimi Energy Standardiga esikohta. 

Tänavu ISLis väga head minekut näidanud eestlane tunnistas nädalavahetuse eel, et ettevalmistus polnud ideaalne. «Nädala alguses sain endale nohu ja kurguvalu ning ma pole sellest siiani päris ära taastunud. Sellegi eest on mind esimesel päeval usaldatud ujuma 400 m vabaltujumises, alal kus olen kõige rohkem punkte teeninud ujuja sellel hooajal,» teatas Zirk reede pärastlõunal Facebookis.

Õhtul sulpsaski meie mees vette. Ja edukalt. Zirk läbis 400 m vabalt ajaga 3.41.69, mis on tema karjääri paremuselt kolmas tulemus. Tasuks kolmas koht ning tiimile üheksa silma. 

«Ujumine läks täpselt nii nagu soovisin. Teadsin, et Duncan Scott ja Fernando Scheffer alustavad raudselt väga kiiresti, ma ei plaaninudki nendega 100 peal kaasa minna. Proovisin kolmanda seina puudutada, sain enda kolm punkti ja proovisin lõpetada nii kõrgel kui võimalik,» selgitas Zirk. 

Pikemalt kuula ja vaata videost: 

Avapäeva järel hoiab Energy Standard kindlalt esikohta. Täna õhtul tõmmatakse hooajale joon alla. Zirk peaks osalema veel nii 200 meetri vabalt- kui ka liblikujumises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles