BLOGI ⟩ Vastaste liidri maha võtnud Kalev/Cramo alistas Astana ja naasis VTB Ühisliigas võidulainele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo võib paugutada nii kolmeseid kui ka korvi alt. Fotol Kristjan Kitsing pärast järjekordset tabamust.
Kalev/Cramo võib paugutada nii kolmeseid kui ka korvi alt. Fotol Kristjan Kitsing pärast järjekordset tabamust. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo võõrustas täna VTB Ühisliigas Astana meeskonda. Kehva visketabavusega alanud kohtumise võitis Kalev/Cramo 85:67.

Enne mängu:

Kalev/Cramo on VTB Ühisliigat alustanud tänavu kahe võidu ja viie kaotusega. Viimane võit pärineb aga 1. novembrist, mil koduväljakul mängiti üle Venemaa tippklubi Moskva CSKA. Pärast seda on tunnistatud nii Minski Tsmoki kui ka Parma Permi paremust.

Astana pole samuti võidurõõmu pikalt tundnud. Ühisliigas on neil sarnaselt Kalev/Cramoga käimas kahemänguline kaotusteseeria. Novembris jäädi alla nii Saratovi Avtodorile kui ka Kaasani Unicsile.

Kalev/Cramo ja Astana on VTB Ühisliigas varem kohtunud 18 korda ning Eesti klubi saldo on Kasahstan meeskonna vastu 7:11. Positiivse märgina võib aga lisada, et viimasest kümnest lahingust on just seitse lõppenud Eesti meeskonna võiduga.

Viimati mindi vastamisi mullu märtsis ning Kalev/Cramo teenis võõrsil võimsa 61:77 võidu. Toona säras Eesti meistri särgis Janari Jõesaar, kes panustas võitu 17 punkti ja 18 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles