Adamo andis enda tuleviku kohta vihje: see saab olema isegi suurem väljakutse kui praegune

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Eile Hyundai rallitiimi juhi kohalt taandunud Andrea Adamo andis ühismeedias väikese vihje, kuhu tulevik teda viib. 

«Mind ootab ees uus väljakutse, mis on pisut teistsugune ja võib-olla isegi suurem katsumus [kui senine]. Kavatsen sellele vastu minna samamoodi nagu eelmistele. Olen alati tõsine, kuid ei võta ennast liiga tõsiselt,» vahendab rallit.fi itaallase öeldut. 

Vaadates tagasi oma kuuele Hyundaiga veedetud aastale, tunnistas Adamo, et tal on Lõuna-Korea autotootja juurest väga raske lahkuda. «Ma ei suuda oma pisaraid tagasi hoida, kui mõtlen Hyundai meeskonnas olevatele inimestele. Suur aitäh teile kõigile, kes olete minuga neid toredaid hetki jaganud,» lausus Adamo, keda on kuluaarides seostatud Ferrari vormel 1 meeskonnaga.

Ka tunnustatud ralliajakirjanik David Evans sõnas taskuhäälingus «Spin», et itaallast mitte ei vallandatud Hyundai eesotsast, vaid tal olid lahkumiseks oma kindlad põhjused.

Itaallase lahkumisuudise peale võttis ühismeedias sõna ka 2019. aasta autoralli maailmameister Ott Tänak, kes jõudis Adamoga koostööd teha ühe aasta. «Andrea on suure südamega mees... Ta andis Hyundai Motorsporti nimel kõik, aga hoolitses meie eest nagu oma laste eest. Ta pani kokku hämmastava tiimi ja nüüd on meie ülesandeks järgmisel hooajal karikas koju tagasi tuua! Olen tänulik, et mul on nii hea sõber,» kirjutas saarlane ühismeediasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles