FOTOD ⟩ Räikkönen sõitis viimase stardi ootuses seina, Hamilton liigub Abu Dhabis tõusvas vormis

Copy
Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) sõitis rajalt välja teisel vabatreeningul.
Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) sõitis rajalt välja teisel vabatreeningul. Foto: Giuseppe Cacace/AFP/Scanpix

Vormel 1 sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel Abu Dhabis viimane etapp. Esimesel vabatreeningul näitas parimat aega Red Bulli piloot Max Verstappen, teisel aga Lewis Hamilton (Mercedes).

Teine vabatreening:

Kõige paremat minekut näitas Hamilton ajaga 1.23,691, kiirema rehviga näitas head minekut ka Esteban Ocon (Alpine; +0,343). Britile ja prantslasele järgnesid Valtteri Bottas (Mercedes; +0,392) ja Verstappen (+0,641).

Ferrari sõitjad Charles Leclerc (+0,866) ja Carlos Sainz (+1,153) olid esikümne lõpus, McLareni piloodid Daniel Ricciardo (+1,268) ja Lando Norris (+1.462) kohtadel 11. ja 13.

Oma viimasel F1 nädalavahetusel osalev Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) sõitis treeningu lõpu seina ning tegi oma vormelile kõvasti viga. Õnneks pääses soomlane ise vahejuhtumist vigastusteta.

Esimene vabatreening:

Hollandlane sai parimal ringil kirja aja 1.25,009, millega edestas teiseks jäänud Mercedese pilooti Valtteri Bottast 0,196 sekundiga. Kolmandaks tuli soomlase tiimikaaslane Lewis Hamilton (+0,346).

Neljandale kohale jäi Verstappeni tiimikaaslane Sergio Perez, kes jäi temast maha 0,354 sekundiga. Viiendaks tuli AlphaTauri piloot Yuki Tsunoda.

Kusjuures Yas Marina ringrajal on võistlustules ka Jüri Vips, kes sõidab vormel 2 sarjas. Kvalifikatsioon hakkab neil reedel kell 16.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles