Kahevõistluse kuningas: hakkasime suvel Ilvest kartma, ta pani hullu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Jarl Magnus Riiber võitis laupäeval nii murdmaasõidu kui ka hüppevõistluse ning astus 40. korda MK-etapil poodiumi kõrgeimale astmele.
Jarl Magnus Riiber võitis laupäeval nii murdmaasõidu kui ka hüppevõistluse ning astus 40. korda MK-etapil poodiumi kõrgeimale astmele. Foto: Tairo Lutter

Juba neljandat hooaega kahevõistlust valitsev Jarl Magnus Riiber ütles, et on vaid aja küsimus, mil Kristjan Ilvest poodiumil näeb.

Laupäeval Otepääl karjääri 40. MK-etapi võitnud 24-aastane Jarl Magnus Riiberi läbimurdeline hooaeg jääb viie aasta taha. Ta võitles end MK-sarjas regulaarselt poodiumile, kuid teenis samal ajal hüüdnimed: igavene teine (MK seitsmest poodiumikohast kuus) ja igavene neljas (Pyeongchangi olümpial mõlemal individuaalalal esimesena medalita).

Pyeongchangi olümpiale järgnenud hooaegadel pole need hüüdnimed enam kasutuses olnud. Ta on 54 MK-etapi individuaalvõistlusest võitnud 39 ning jõudnud seitsmel korral veel poodiumile! Lisaks on ta neil aastatel saanud kaela neli MM-kulda ja kolm hõbedat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles