Ronaldo ja Messi duell jääb esialgu ära, sest UEFA tegi loosimisel vea

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Viimati kohtusid Ronaldo ja Messi palliplatsil 2020. aasta detsembris.
Viimati kohtusid Ronaldo ja Messi palliplatsil 2020. aasta detsembris. Foto: www.imagephotoagency.it via www.imago-images.de

Täna loositi Šveitsis Nyonis jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaalide paarid. Fännide jaoks kõige magusamaks kujunes Manchester Unitedi ja Pariisi Saint-Germaini kokku loosimine, sest nõnda lähevad vutiplatsil vastamisi Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. Mõni tund hiljem avastati siiski viga, mistõttu olid tulemused tühistatud.

Nimelt unustati Manchester Unitedi pall panna loosikaussi, kui selgitati välja Madridi Atletico vastast. UEFA tegi vea, kui otsustati, et Manchester United saab kohtuda Hispaania klubi Villarealiga, kellega oldi vastamisi ka alagrupis.

Hetkel, mil see viga avastati, otsustati, et järgmise mitte asetatud vastase loosimisel ei asetata kaussi Manchester Unitedi pall. See aga oli täielik viga ning seetõttu tuli loosimistulemused tühistada.

UEFA korraldab uue loosimise kell 16.00.

Varem loositud kaheksandikfinaalide paarid

Lissaboni Benfica – Madridi Real

CF Villarreal – Manchester City

Madridi Atlético – Müncheni Bayern

Salzburgi RB – FC Liverpool

Milano Inter – Amsterdami Ajax

Lissaboni Sporting – Torino Juventus

Londoni Chelsea – Lille'i OSC

Pariisi Saint-Germain – Manchester United

Kaheksandikfinaalide avamängud peetakse veebruari kolmandal ja neljandal nädalal (kuupäevad: 15.–16., ja 22.–23.02) ning korduskohtumised vastavalt kaks nädalat hiljem ehk 8.–9. ja 15.–16. märtsil. 

Veerandfinaalidega tehakse algust 5. aprillil, poolfinaalidega 26. aprillil ja finaal peetakse 28. mail Venemaal Peterburis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles